Sušič rúk (teda fén) v hoteli pôsobí veľmi neefektívne.

Keď je veľa ľudí, musíte sa postaviť do radu a trvá dlho, kým všetci uschnú,
Po fúkaní pol dňa možno nebude môcť uschnúť, ale ak použijete uterák alebo papierovú utierku, je ľahké ju vysušiť.

Po druhé, táto vec robí veľa hluku.

Prečo sú teda také protiľudské stroje také bežné?Je to len kvôli šetreniu papiera?

微信图片_20221025085555

Osušenie rúk vreckovkou alebo sušičom rúk je už dlho kontroverznou témou.

Tí, ktorí podporujú používanie papierových utierok, sa sťažujú, že sušiče rúk sa nepoužívajú ľahko a pomaly sušia ruky, ale viete, koľko papierových utierok sa míňa na miestach bez sušičov rúk?Okrem odpadu v procese používania je to viac, že ​​niektorí ľudia ich musia veľa odniesť...

微信图片_20221025085744

Papierové utierky sú spotrebný materiál, takže ak použijete papier, budete papierom plytvať.Ak nepoužívate papier, len trpezlivo počkajte, kým vám ruky pred sušičom rúk uschnú.Vždy strácate čas a energiu.

Niektorí ľudia sa rozhodnú osušiť si ruky po umytí prirodzeným spôsobom, ale vedeli ste, že mokré ruky dokážu rozniesť až 1000-krát viac baktérií ako suché ruky.

Existujú tri spôsoby sušenia rúk: papierové utierky, uteráky a sušiče rúk.Čistiaci účinok papierovej utierky, ktorá pôsobí veľmi čisto, nie je príliš ideálny, pretože má určité množstvo baktérií a pri dlhšom umiestnení na pomerne vlhkom mieste sa papierová utierka s drsným povrchom prirodzene stane najlepšie miesto na rozmnožovanie všetkých druhov baktérií., nikdy si nemôžete „učistiť ruky“.

Sú aj rodiny, ktoré si rady utierajú ruky uterákom, čo je ten najnečistejší spôsob, pretože v uteráku, ktorý je dlhší čas v mokrom stave, je veľa baktérií a ten istý uterák používame aj na utieranie. naše ruky zakaždým, keď si umývame ruky.Voda s ním zostane na ňom aj naďalej, poskytuje živiny pre baktérie a prináša im lepšie miesto na rast.V minulosti mali staromódne sušiče rúk problém s veľkým hlukom a pomalým sušením, ale po rokoch vývoja a neustáleho zdokonaľovania už existuje veľa vynikajúcich sušičov rúk.

 

微信图片_20221025090258

Vysokorýchlostný sušič rúk FEEGOO FG2006 používaný v mnohých Wanda Plaza

微信图片_20221025091636

Vysokorýchlostný sušič rúk FEEGOO ECO9966 používaný v oblastiach s vysokou rýchlosťou

Na druhej strane, sušiče rúk majú nižšie komponenty na údržbu ako papierové utierky.Sušičom rúk stačí pravidelne utierať vonkajšok a čistiť sitko filtra.Papierové utierky sa však rýchlo spotrebúvajú a niekto si musí dávať pozor, aby ich mohol kedykoľvek doplniť.náklady.

微信图片_20221025091958


Čas odoslania: 25. októbra 2022